FR NL EN 

News

camping-vielsalm.com
Aux Massotais
baraque de fraiture
080/41 85 60


Homepage

Welkom op de website van camping "Aux Massotais" , de hoogst gelegen camping van BelgiŽ! (nabij Baraque de Fraiture; 647m)

Ons terrein is 2,7ha groot. We hebben een honderdtal plaatsen, waarvan ongeveer twintig voor stacaravans, vijftig voor tourcaravans met een jaar- of seizoensplaats en de rest voor passanten, vaak op weg vanuit Nederland naar het zuiden van Europa.

De camping is gelegen achter ons hotel-restaurant, dat tevens dienst doet als huiskamer voor onze campinggasten en receptie. Enigszins apart van de rest, beschikken we nog over een tentenveld, hetwelke vooral geschikt is voor groepen en/of evenementen. Hier is ook een plaats waar een kampvuur(tje) wordt toegestaan.

De camping is gelegen in het meest zuid-westelijke puntje van de gemeente VIELSALM, vlak bij de snelweg LUIK -†BASTOGNE maar ook dicht bij plaatsen als LA ROCHE EN ARDENNE, DURBUY, HOUFFALIZE, BASTOGNEen COO. De schitterende natuur nodigt uit tot wandelen, mountainbiken, kano-varen maar vooral genieten. Zij die op zoek zijn naar historie zullen ook niet teleurgesteld worden. In BASTOGNE, LA†GLEIZE en NEUVILLE komt de slag om de ardennen weer tot leven, in BOUILLON, NY†en LA†ROCHE kunt u een uitstapje naar de middeleeuwen wagen.

Ook voor sportliefhebbers is dit een echte hotspot:†LUIK - BASTENAKEN - LUIK, de SEAN KELLY, de CRIQUILLION en het wereldkampioenschap MTB in Houffalize zullen de wielerliefhebbers als muziek in de oren klinken, maar ook het circuit van SPA-FRANCORCHAMPS is dichtbij